Søg

Ekstra kontrol målinger...

Vi besluttede sidste år i bestyrelsen, at vi fra og med 2024 ville udføre omkring 4 årlige aflæsninger, dvs. 3 ekstra aflæsninger fordelt ud over året. Herved håber vi på, at evt. forbrugere der måtte være ramt af en evt. lækage, kan blive opdaget med en lidt hurtigere frekvens.

 

Dette års første ekstra aflæsning er nu udført og der var efter aflæsningen 5 forbrugere, hvor måleren melder tilbage med en flowalarm. Alle berørte forbrugere vil blive kontaktet personligt eller alternativt med et brev, hvis første ikke lykkedes.

 

Husk at det er jer som forbruger der selv har til opgave løbende at følge med i jeres forbrug, herved kan en evt. nyopstået lækage eller andet der forbruger uhensigtsmæssigt vand opdages i tide. Hvis du er tvivl om hvordan du aflæser din måler, så finder du et link til dette her på siden, ellers kontakt en af os fra vandværket, så hjælper vi dig.

 

 

Mvh, Måleransvarelig 

Benjamin R. Hansen